Bericht inzenden

Bericht inzenden

Wij van Persberichten.info bestaan sinds 2001 en zijn een belangrijke bron van informatie voor journalisten en andere professionals. Daarom hebben wij ook een hoge Google Pagerank. Wist u dat de pagerank bepaalt hoe hoog een webpagina in de Google zoekresultaten verschijnt?

Vrijwaring spamverbod

Persberichten vallen sinds 1 oktober 2009 onder het spamverbod, wij verwijzen u hiervoor naar artikel 11.7 van de Nederlandse Telecommunicatiewet. Dit houdt in dat bedrijven of instellingen die ongevraagde commerciële, ideële of charitatieve informatie verspreiden een boete opgelegd kunnen krijgen van toezichthouder OPTA. Als u uw persbericht via Persberichten.info wil verspreiden, loopt u geen enkel risico. Wij voldoen namelijk aan alle regels, die de OPTA heeft vastgesteld.

Betaalde verspreiding

U heeft bij ons de keuze voor betaalde verspreiding. Mocht u die keuze maken dan distribueren wij uw bericht onder alle relevante redacties en freelance journalisten in het abonnementenbestand. Uw persbericht zal op onze website prominent worden getoond en het kan daardoor ook gratis worden geraadpleegd. Alle berichten van de betalende inzenders krijgen het authenticiteitszegel, dit garandeert journalisten dat het persbericht van u afkomstig is.

Gratis verspreiding

Bij de berichten met een ideële of charitatieve inhoud heeft u de keuze voor gratis distributie. Hierbij distribueren wij uw bericht onder de abonnees. Echter verschijnt het dan niet op de voorpagina van de website. Mensen die uw volledige persbericht willen lezen, kunnen dat alleen doen tegen betaling. Uw persbericht kan dan ook zonder reden worden geweigerd. Daarom is het gratis inzenden alleen geschikt voor berichten met een ideële of charitatieve inhoud.

Wie ontvangen uw bericht?

Uw persbericht wordt verspreid onder alle journalisten en redacties, die zich als abonnee hebben opgegeven. Hierbij geven de redacties zelf aan welke berichten voor hen relevant zijn. Ook kan er worden aangegeven of zij een persbericht via de e-mail willen ontvangen of via RSS. Er wordt door ons van ieder betaald ingezonden persbericht een individuele verzendlijst gemaakt. Dit wordt gedaan door middel van de inhoud van het bericht en coderingen van de journalistiek ervaren medewerkers. U kunt door middel van een vinkje op het formulier aangeven of u een kopie wenst te ontvangen van de mediatitels op deze lijst. Dit kan dan tegen bijbetaling van 25 euro excl. BTW.

Hoe werkt het?
Wij leggen u graag uit hoe wij te werk gaan.

  • Om te beginnen opent u het programma met de tekst van uw persbericht. U kunt hieronder klikken op het woord formulier. Hierbij wordt u gevraagd een aantal gegevens in te vullen. U kunt uw eigen tekst door middel van kopiëren en plakken in het formulier plaatsen.
  • U ziet zeven overzichtelijke stappen die u moet doorlopen. U kunt de vragen beantwoorden door het plaatsen van een vinkje of door iets weg te halen. Als u het niet duidelijk vindt, kunt u op het vraagteken klikken en krijgt u een korte toelichting op de vraag. Als u alle vragen heeft doorlopen en heeft ingevuld wordt uw invoer pas verzonden.
  • Als u de keuze heeft gemaakt voor betaalde distributie, dan kunt u na stap zeven de betaling voldoen. U heeft daarvoor de keuze uit iDeal, Creditcard of bankoverschrijving. U betaalt vooraf en als de betaling is verwerkt krijgt u een e-mail van ons en de BTW factuur.
  • Een uur na het inzenden van uw persbericht krijgt u een bevestiging van ons op het e-mailadres dat u heeft aangegeven. Als u betaald heeft voor de distributie, dan krijgt u een verzoek om uw bericht te controleren en de echtheid te bevestigen. Alleen de betaalde ingezonden berichten kunnen een authenticiteitszegel krijgen.

 

Heeft u vragen, of wilt u hulp bij het invullen? Dan kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen.

Persbericht insturen

Voor een bedrag van 75 euro exclusief BTW regelen wij voor u de distributie van het persbericht en wordt het bericht op onze website geplaatst. Dit is inclusief één gratis foto, logo of een andere upload.


Als u een persbericht instuurt, gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en disclaimer die te vinden zijn op Persberichten.info en de extra voorwaarden die hieronder zijn beschreven.
Persberichten.info is niet verantwoordelijk voor de informatie die u heeft verstrekt. U blijft altijd zelf verantwoordelijk. Evenmin kunnen wij in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor de distributie van uw persbericht eventuele directe, indirecte, incidentele schade of om het even welke andere schade die het gevolg zou zijn of zou voortvloeien uit of verband zou hebben met het gebruik van onze website of de onmogelijkheid deze te gebruiken.