Bericht laten schrijven

Het schrijven van een persbericht is niet iets wat iedereen zomaar kan. Daarom kunt u het uitbesteden aan een ervaren redacteur. De kwaliteit van een persbericht moet goed zijn, want dit heeft invloed op de reputatie van een organisatie of onderneming. Met een goed persbericht, zorgt u dat uw nieuws altijd online te vinden is.

Hoe werkt het?

Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres, want wij kunnen voor u een persbericht schrijven. Daarvoor moet u wel goed nadenken over het nieuws wat u naar buiten wilt brengen. Vervolgens kunt u dit telefonisch of via de e-mail aan ons doorgeven. De redacteur verdiept zich dan in de materie en neemt contact met u op voor meer informatie. Aan de hand van de gegevens wordt er een concept persbericht opgesteld en ter beoordeling aan u voorgelegd. U kunt dan kijken of dat er aanpassingen nodig zijn en wij gaan pas over tot publicatie als u akkoord bent met het persbericht.

Wat kost het?

De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk. Het kan zijn dat u al een bruikbaar concept persbericht heeft, dit hoeft dan misschien alleen herschreven te worden. Als het bericht volledig geschreven moet worden, dan kunt u denken aan een bedrag tussen de 250 en 350 euro.